Informatie en tips over zonnepanelen
Gratis en vrijblijvend
honeywell

Honeywell is een naam die de meesten onder ons vertrouw in de oren klinkt. Het gaat dan met name om de thermostaten en andere warmte opwekkende apparatuur die je in je huis hebt hangen. Het merk richt zich ook op zonnepanelen waarmee jij op een verantwoorde manier je huishouden van stroom kan voorzien. We keken voor jou naar een aantal aspecten van dit merk. Verder keken we naar de daken die geschikt zijn voor Honeywell zonnepanelen. Weten hoe snel je deze zonnepanelen terugverdient en waar je aan denkt bij de investering: we vertellen je er alles over.

Weten hoeveel je betaalt

Honeywell is een merk zonnepanelen wat enkel via installateurs wordt geplaatst. Dat wil zeggen dat het gaat om zonnepanelen waarvan je geen prijs op het internet kunt vinden. Feit is wel, wanneer je zonnepanelen gaat aanschaffen, dat de prijs van zonnepanelen de afgelopen jaren behoorlijk is terug gelopen. Je betaalt gemiddeld al snel zo’n 60 procent minder voor zonnepanelen dan een jaar of 10 geleden. Dat komt doordat tegenwoordig zonnepanelen uit Aziatische landen tegen een lagere prijs mogen worden verkocht. De lonen liggen een stuk lager in deze landen, net als de kosten voor technologie die worden verwerkt in de zonnepanelen. Je zal dan ook niet opvallend veel kwijt zijn voor zonnepanelen van Honeywell. De prijzen van zonnepanelen liggen tegenwoordig tussen 100 euro voor een goedkoop merk met een laag vermogen tot 295 euro voor een bekend merk met een hoog vermogen. Voor een installatie zonnepanelen met een omvormer, de installatie en de installatiematerialen ben je gemiddeld 4700 euro kwijt. Dit is een bedrag wat je binnen ongeveer 7 jaar weer terug verdient. Na die 7 jaar heb je dus in feite gratis stroom voor je huis.

Nu is hét moment om zonnepanelen te kopen! (6 redenen)

→ 1. De prijzen zijn nog NOOIT zo laag geweest. 2. De markt staat op zijn kop en is met 90% gekrompen. 3. Je zit in een uitstekende onderhandelingspositie (je krijgt zelfs gratis cadeau's zoals een tablet) 4. Vergelijk je het met beleggen, dan is dit het moment om te kopen wanneer niemand koopt. 5. Bespaar duizenden euro's door 4 offertes naast elkaar te leggen via onderstaande button. 6. Koop nu voordat de prijzen weer stijgen!

De technologie die Honeywell gebruikt

Voor de zonnepanelen van honeywell worden twee technieken gebruikt bij de fabricage. Het gaat hier om de monokristallijn en de polykristallijn techniek. De monokristallijn panelen zijn gemaakt van silicium wat wordt verhit waarna het onder zeer hoge temperaturen tot een paneel wordt geperst. De panelen worden na het verhitten en persen volledig gecontroleerd gekoeld. Dit heeft voor jou als groot voordeel dat ze volledig naadloos zijn. De panelen zijn daardoor in staat om uit zowel het volledige zonlicht als het volledige gefilterde daglicht energie op te wekken. Het gaat om de panelen met een vermogen hoger dan 290 a 300 Wp. Een andere techniek die men gebruikt is de polykristallijne techniek. Daarbij wordt gebruik gemaakt van panelen die gemaakt zijn van silicium wat na het verhitten en persen semi gecontroleerd wordt gekoeld. Deze panelen hebben als groot voordeel dat ze goedkoper zijn in de investering maar het nadeel is het vermogen. De panelen kennen een vermogen wat onder de 290 Wp ligt. Het gaat verder om panelen die gebruikt worden om volledig zonlicht een een deel van het gefilterde daglicht om te zetten in energie. Daardoor zijn ze geschikt voor grote daken en voor die daken die op het zuiden zijn gesitueerd.

De garanties en keurmerken die je krijgt op Honeywell zonnepanelen

Honeywell is een merk wat prima scoort wanneer het aankomt op de keurmerken en de garanties die je erbij krijgt. Zo hebben de zonnepanelen uiteraard allemaal het CE keurmerk. Dit is het keurmerk wat aangeeft dat de panelen voldoen aan de eisen die de Europese unie eraan stelt. Het gaat dan vooral om eisen op het gebied van de kwaliteit en de veiligheid van de panelen. Die moet voldoen aan bepaalde Europese minimale standaards. Daarnaast krijg je het TÜV keurmerk op de zonnepanelen. Dit is een keurmerk wat aangeeft dat de panelen voldoen aan bepaalde goedgekeurde proces eigenschappen tijdens de fabricage. Verder zijn de arbeidsomstandigheden in orde bij de fabricage. Een goed teken want de zonnepanelen worden door een derde partij geproduceerd en hierbij wordt goed in het oog gehouden of er geen loopje wordt genomen met de arbeidsomstandigheden. Je schakelt uiteraard een installateur in om de zonnepanelen van dit merk te komen plaatsen. Door te kiezen voor een Zonnekeur installateur weet je zeker dat je een goede garantie op de installatie werkzaamheden van de installateur krijgt. Verder krijg je een vermogensgarantie op de zonnepanelen. Deze bedraagt voor de zonnepanelen 25 jaar. Vermogensgarantie houdt in dat de opbrengst van de panelen door de jaren heen niet verder terug zal lopen dan bepaalde grenzen die de producent eraan heeft verbonden.

Voorkom een te laag vermogen

Zonnepanelen van Honeywell moet je altijd laten installeren door een erkend installateur en dat doe je om verschillende redenen. Allereerst is het natuurlijk zaak dat de panelen veilig worden geïnstalleerd. Dit effect bereik je alleen wanneer de techniek bij het aansluiten goed is. Daarnaast moeten de zonnepanelen exact op de zon worden gericht. Je wil immers altijd het uiterste uit de zon halen. Daarvoor richt de installateur de zonnepanelen zodanig dat jij langdurig een goed vermogen hebt. Als laatste wil je geen haarscheurtjes in het materiaal krijgen. Bij zelf installatie is dit nog mogelijk waardoor jouw zonnepanelen opeens minder opleveren dan wat jij had verwacht. Een vakkundige installatie is dan ook van het grootste belang wil jij het uiterste uit je zonnepanelen halen.

Betaal niet teveel

Een erkend en gecertificeerd installateur inschakelen is een kostbare aangelegenheid. Daarom is het zaak dat je eerst offertes opvraagt voor je deze stap neemt. Offertes opvragen doe je met onderstaande button. Je ziet gelijk vrijblijvend een aantal prijsopgaven in beeld waarmee jij je voordeel kan doen. Jouw voordeel kan behoorlijk oplopen.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis en vrijblijvend

Laatste nieuws