Zonnepanelen voor woningcorporaties

Zonnepanelen voor woningcorporatiesHet is een feit dat we met zijn allen een grote hoeveelheid CO2 gassen de lucht in brengen. En dit doen we niet alleen door auto te rijden of door de verwarming hoger te zetten, maar ook door grijze energie te gebruiken. Om de CO2 uitstoot van ons land te verminderen moeten we dus over op groene energie en er zijn al veel projecten in gang gezet om dit te realiseren. Zonnepanelen op bedrijfsdaken, bijvoorbeeld, of het samenwerken met agrariërs om zonne-parken te plaatsen. Als we dit niet doen dan kunnen we niet voldoen aan de beloftes die we gemaakt hebben aan de hele wereld. Daarom hebben woningcorporaties ook strenge instructies gekregen hun woningvoorraad onder de loep te nemen.

*Tip
→ Geïnteresseerd in zonnepanelen? Vergelijk eerst! Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van lokale installateurs.

 

De instructies voor woningcorporaties

Woningcorporaties hebben te horen gekregen dat hun gehele woningvoorraad energiezuiniger moet worden. Dat wordt gemeten door naar de energielabel te kijken en voor 2020 moeten alle woningen die ze beheren minimaal op label B zitten. Het is dan ook niet vreemd dat veel woningcorporaties besloten hebben om zonnepanelen te plaatsen.

De voordelen van zonnepanelen op huurwoningen

De woningen van woningcorporaties hebben veel voordeel aan zonnepanelen. Hier vind je enkele pluspunten op een rij.

  • Met zonnepanelen op de woningen gaat het energielabel naar beneden.
  • De woonlasten van woningen met zonnepanelen gaan omlaag.
  • Woningen met zonnepanelen zullen in de toekomst gemakkelijker te verhuren zijn.
  • Met zonnepanelen op het dak zijn de woningen van de woningcorporaties voorbereid op de toekomst.

Vergelijk offertes

Het aanschaffen van zonnepanelen doe je natuurlijk niet zomaar en het is altijd het beste om een vergelijking te maken van wat de markt je kan bieden. Ook als woningcorporatie is dit verstandig, want zo kun je de beste deal vinden. Vraag daarom hier offertes op via onze vergelijkingstool en je kunt direct zien wie jou het meest gunstige aanbod kan geven.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30%!