Zonnepanelen Sleen

Rotterdam: extra subsidie voor zonnepanelen

In Rotterdam kunnen scholen, sportverenigingen, welzijn- zorg- en culturele instellingen vanaf dinsdag 20 juli een bijdrage aanvragen voor zonnepanelenprojecten. Door deze regeling hebben deze bewonersorganisatie een voordeel van wel 30 euro per paneel.

De gemeente Rotterdam en het Klimaatfonds hopen dat door deze regeling er 4500 zonnepanelen op de daken geïnstalleerd zullen worden. Door de samenwerking met het Klimaatfonds heeft de huidige subsidieregeling van de gemeente Rotterdam een aanvulling gekregen. Hiermee hoopt de duurzaamheidswethouder Arno Bonte wel 40 procent daken te kunnen voorzien van zonnepanelen.

De gemeente bied niet alleen een subsidie aan maar ook diensten. De diensten zijn bijvoorbeeld gratis dakscans voor particulieren en bedrijven waardoor je weet of een gebouw geschikt is voor zonnepanelen, en scholen krijgen ondersteuning bij het aanleggen van een zonnedak.

De regeling loopt tot en met april 2022 zolang het budget het toelaat.

Plaats een bericht

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot 30%