|

|

DSE glas glas zonnepanelen


Axitec

De Duitse zonnepanelenfabrikant DSE biedt zeer moderne en hoge kwaliteit glas glas zonnepanelen, welke veel meer voordelen opleveren dan slechts stroom. Maar wie is DSE nou precies en wat valt er te zeggen over de glas glas zonnepanelen die DSE te bieden heeft? Ga door met lezen hieronder om alles te weten over de glas glas zonnepanelen van DSE.

Wie is DSE?

DSE staat voor Deutsche Solar Exclusiv en is een moderne zonnepanelenfabrikant en welbekende marktleider die hoge kwaliteit zonnepanelen fabriceert. Het hoofdkantoor van DSE is gevestigd in Duitsland, Wismar. Andere dochterondernemingen bevinden zich in België, Nederland, Italië, Groot-Brittannië en Spanje. De zonnepanelen van DSE worden gebruikt in minstens 45 landen wereldwijd. DSE biedt niet alleen een duurzame en energiebesparende oplossing voor energie, maar het betreft de ideale keuze voor degenen die ook bewust een steentje aan het milieu willen bijdragen. Tenslotte zijn de werknemers bij DSE hoog opgeleid, beschikken ze over de juiste mate van kennis en ervaring en kunnen ze professioneel en deskundig advies aanbieden.

Glas glas zonnepanelen van DSE

De glas glas zonnepanelen van DSE worden beschouwd als zonnepanelen van een A-merk, waarbij je topkwaliteit kunt verwachten. Daarnaast krijg je bij DSE een vermogensgarantie en een productgarantie van 30 jaar op de zonnepanelen. Het rendement van deze zonnepanelen ligt ruim 25% boven de industrienorm en tevens gaan de glas glas zonnepanelen van DSE milieuverandering tegen. Tenslotte is de levensduur van de glas glas zonnepalen van DSE zeer lang.

Wat heeft DSE te bieden?

DSE staat voor geavanceerde en volledig geautomatiseerd productieapparatuur en panelen die werken met een hoge mate van efficiëntie. DSE bewaakt het volledige productieproces van alle glas glas zonnepanelen, waarbij alle componenten, grondstoffen en de panelen zelf zorgvuldig getest worden. De zonnepanelen van DSE zijn daarnaast Tüv gecertificeerd en komen met een optimale garantieregeling.

Het doel van DSE

DSE heeft als voornaamste doel het produceren van zonnepanelen van hoogwaardig kwaliteit, waarbij het levensduur van elk zonnepaneel vergeleken met andere traditionele zonnepanelen een veel langere levensduur hebben. Verder wordt DSE beschouwd als een marktleider op het gebied van esthetiek, aangezien de zonnepanelen er zeer modern uitzien. De glas glas zonnepanelen van DSE zijn namelijk geheel zwart, waarbij zelfs de metalen busbars die zowel onder als boven het zonnepaneel een zwarte kleur hebben. Randen en andere afwerkingen zijn dus niet zichtbaar.

Zonnepanelen zonder begininvestering

Velen zijn ervan overtuigd dat het aanschaffen van een set zonnepanelen een grote investering is. Dit is niet helemaal waar aangezien de zonnepanelen van DSE voor iedereen makkelijk binnen handbereik is, zelfs als het budget beperkt is en je niet voldoende beginkapitaal hebt voor zonnepanelen. DSE biedt een uniek betaalconcept, namelijk ‘Zonnepanelen zonder investering’. De investering wordt hierbij terug betaald door middel van de besparingen op de energierekening van de energieleverancier. De medewerkers van DSE staan hierbij altijd klaar om professioneel advies te geven over de verschillende mogelijkheden die de glas glas zonnepanelen voor je kunnen betekenen.

Voordelen van DSE glas glas zonnepanelen

Er komen allerlei voordelen kijken bij de glas glas zonnepanelen van DSE. De meest voorkomende voordelen zijn als volgt:

 • Er is geen extra investering nodig om de zonnepanelen op je dak te krijgen.
 • Je investeert in duurzaamheid en energiezuinigheid.
 • De glas glas zonnepanelen van DSE zijn zorgvuldig getest en beoordeeld.
 • De installatie duurt slechts één dag.
 • De kwaliteit en het rendement van DSE glas glas panelen is zeer hoog.
 • Je woning stijgt aanzienlijk in waarde.
 • Je ontvangt 30 jaar garantie op de zonnepanelen.
 • Er wordt met een vast, ervaren en professioneel montageteam gewerkt.
 • De levensduur van de zonnepanelen is minstens 50 jaar.
 • DSE glas glas panelen zijn goed tegen veroudering bestand.
 • De panelen zijn goed tegen extreme weersomstandigheden en brand beveiligd.

DSE zonnepanelen huren/leasen

De glas glas zonnepanelen van DSE kunnen ook gehuurd worden. Huren is een keuze die steeds populairder begint te worden aangezien je woning in waarde stijgt, je groene energie opwekt en je bewust een steentje aan het milieu bijdraagt. Tevens bespaar je op de energierekening, dus ook huren is zeer voordelig bij DSE omdat je ook hierbij geen begininvestering nodig hebt.

Naast kopen of huren kan je ook DSE glas glas zonnepanelen leasen, een optie die vaak gekozen wordt door bedrijven maar ook particulieren gaan steeds vaker voor leasen. Ook als je glas glas zonnepanelen bij DSE gaat leasen is een begininvestering niet noodzakelijk en profiteer je van de vele voordelen die DSE voor je kan betekenen. Nadat de investering volledig is terugbetaald door middel van de maandelijkse besparing op de energierekening heb je de mogelijkheid om de panelen tegen een zeer laag prijsje over te kopen als je zonnepanelen gaat huren of leasen.

Het rendement van DSE zonnepanelen

De glas glas zonnepanelen van DSE hebben elk een zeer hoog rendement. Hierbij profiteer je van een lage energiefactuur, maar daarnaast kan deze investering worden gezien als voordeliger dan sparen op een spaarrekening bij de bank. Het rendement van de glas glas zonnepanelen van DSE hebben een gemiddeld rendement van 8% rendement. Dit betekent dat het rendement van deze zonnepanelen zeker 25% boven de industrienorm zitten van glas glas zonnepanelen. Hier komt nog bij dat het rendement nog meer kan worden verhoogd. Denk zo aan de waardestijging van je woning en het terugvorderen van de btw die je op de zonnepanelen betaald hebt.

De levensduur

De zonnepanelen van DSE hebben een levensduur van minstens 50 jaar, welke gemiddeld 33% hoger ligt dan standaard glas glas zonnepanelen. Om dit mogelijk te maken, maakt DSE gebruik van zeer geavanceerde technieken en materialen van hoogwaardig kwaliteit. Verder zijn de glazen panelen goed tegen alle weersomstandigheden bestand.

Offertes vergelijken

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn van glas glas zonnepanelen van DSE? Dan is de eerste stap om in gesprek te gaan met een specialist zodat je wordt voorzien van professioneel en deskundig advies. Maak pas een keuze na een goede vergelijking van alle opties. Zo bespaar je niet alleen op de kosten, maar weet je zeker dat je zonnepanelen van topkwaliteit op je dak laat plaatsen.