Informatie en tips over zonnepanelen
Gratis en vrijblijvend
jinko solar

Bankaeble zonnepanelen is een term die je niet zo heel vaak hoort in de wereld van de zonnepanelen. Het gaat om een term die wordt gebruikt door banken wanneer men bij de aanschaf van een bepaald merk zonnepanelen vrijwel altijd een lening verstrekt hiervoor. Men stelt dan eisen aan de prijs-kwaliteit verhouding van de zonnepanelen en die is niet voor ieder bedrijf even zonnig. Bij Jinko zit je wat dat betreft zeer goed. Het gaat om een bedrijf wat zonnepanelen levert tegen een zeer aantrekkelijke prijs met een goed vermogen.

Jinko Solar
Bezoekadres Langelinie Allé 35

Nu is hét moment om zonnepanelen te kopen! (6 redenen)

→ 1. De prijzen zijn nog NOOIT zo laag geweest. 2. De markt staat op zijn kop en is met 90% gekrompen. 3. Je zit in een uitstekende onderhandelingspositie (je krijgt zelfs gratis cadeau's zoals een tablet) 4. Vergelijk je het met belegggen, dan is dit het moment om te kopen wanneer niemand koopt. 5. Bespaar duizenden euro's door 4 offertes naast elkaar te leggen via onderstaande button. 6. Koop nu voordat de prijzen weer stijgen!

DK-2100 Kopenhagen,

Denemaken

Website https://jinkosolar.eu/

De materialen die worden gebruikt

Jinko is een leverancier die meerdere materialen gebruikt bij de productie van de zonnepanelen. Zo heb je de panelen die gemaakt zijn van polykristallijn materiaal van de nieuwste generatie. Deze panelen zijn gemaakt van silicium wat is verhit en tot platen geperst. Vervolgens worden de panelen semi gecontroleerd gekoeld. Dat houdt in dat je panelen krijgt met zonnecellen die een aantal naden in het materiaal hebben. Het gaat echter om een beperkt aantal naden. Daardoor wekken de panelen en energie op uit zonlicht maar ook voor een deel uit gefilterd daglicht. Verder zijn er de panelen die gemaakt zijn van monokristallijn materiaal. Deze panelen zijn zo gemaakt dat ze bestaan uit silicium wat onder zeer hoge temperatuur is verhit. De panelen zijn na het verhitten en persen gekoeld onder volledig gecontroleerde omstandigheden. Dat heeft voor jou als voordeel dat ze in staat zijn om energie op te wekken uit volledig daglicht maar ook voor de volle 100 procent uit gefilterd daglicht. Deze panelen zijn dus een aanschaf die jou een zeer hoge opbrengst biedt tegen een nette prijs.

10 procent van alle daken

Op dit moment ligt op zo’n 10 procent van alle daken wereldwijd een systeem van Jinko zonnepanelen. Dat heeft zo zijn redenen. Een belangrijke reden is het hoge rendement wat per paneel wordt gehaald. Verder is een belangrijk voordeel de aantrekkelijke prijs per paneel en het feit dat je gemakkelijk tot 20 panelen aan elkaar kan verbinden om voldoende energie op te wekken voor jouw huishouden of bedrijf. Redenen te over om wat beter naar dit merk te kijken.

De prijs van Jinko zonnepanelen

We ontvingen meerdere prijzen van Jinko zonnepanelen van installateurs. We hebben ze voor je onder gebracht in de onderstaande tabel.

Om welk model gaat het Wat is het vermogen per paneel Wat is de prijs per zonnepaneel
Jinko Cheetah all black 325 Wp 124 euro
Jinko solar 335 Cheetah 335 Wp 107 euro
Jinko Solar 340 Cheetah 340 Wp 110 euro
Jinko 355 Wp Silver-white 355 Wp 119,50 euro

Voorbeeld zonnepanelen Jinko

Zonnepanelen die gemaakt zijn voor klimaatverandering

Veel zonnepanelen die tegenwoordig op de markt worden gebracht hebben een groot nadeel. Het gaat namelijk vaak om panelen die strak op een metalen drager worden geplaatst. Een dergelijke metalen drager heeft als nadeel dat de panelen snel oververhit kunnen raken wanneer de zon er te lang en te fel op schijnt. In een tijd waarin hittegolven nagenoeg iedere zomer voorkomen is dit uiteraard slecht nieuws. Jinko maakt echter zonnepanelen die de warmte goed kwijt kunnen. Dat heeft als voordeel dat ze goed blijven werken, ook tijdens een hittegolf en ook op het warmste moment van de dag. Je koopt ze dan ook niet alleen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, de panelen hebben ook nog eens een zeer hoog rendement waardoor je ze gemakkelijk en snel weer terug verdient. Jinko is dan ook een bedrijf wat behoorlijk voorloopt op technologisch gebied.

De vermogensgarantie van Jinko

Zonnepanelen kennen allemaal door de tijd heen een teruglopende energie opbrengst en dat geldt ook voor Jinko zonnepanelen. De panelen gaan door de tijd heen minder energie opleveren doordat het materiaal aangetast raakt doordat het continu bloot staat aan de weerselementen. Je krijgt dan ook van Jinko een vermogenensgarantie. Dat houdt in dat de energie opbrengst binnen een aantal jaren tot een bepaald percentage mag teruglopen. Je mag denken aan een opbrengst van 90 procent van het oorspronkelijke vermogen na 12 jaar. Daarna mag je denken aan een opbrengst van 80 procent van het oorspronkelijke vermogen na 25 jaar. De panelen koop je dan ook met het oog op de toekomst. Je moet eraan denken dat je door de jaren heen minder energie gaat verbruiken met elektrische apparaten doordat je deze met een lager verbruik koopt. Verder zal je wat meer kwijt zijn aan je energie met een elektrische auto die je zelf oplaadt. Aangezien je een installatie zonnepanelen gaat aanschaffen die ook nog na 25 jaar voldoet aan jouw energiebehoefte is het goed om eerst met een installateur door te nemen wat jij precies verwacht van een installatie zonnepanelen.

De productgarantie van Jinko

Jinko is een leverancier van zonnepanelen die een gemiddelde productgarantie biedt op de zonnepanelen. Het gaat om een garantie van 10 jaar. Wanneer je echter via een installateur de zonnepanelen laat installeren krijg je een extra garantie via veel installateurs. Het gaat dan om de garantie op hun eigen werkzaamheden en daardoor haal jij met jouw zonnepanelen het uiterste uit de zon.

De voorwaarde voor een productgarantie

Je krijgt de productgarantie wanneer je de zonnepanelen door een gecertificeerd installateur laat plaatsen. Alleen dan weet je immers zeker dat de installatie brandveilig is geplaatst. Daarnaast weet je op die manier heel zeker dat jouw installatie zonnepanelen het uiterste uit de zon haalt. Kies dus altijd voor een gecertificeerd installateur die Jinko panelen plaatst.

Betaal niet teveel

Niemand betaalt graag teveel voor zonnepanelen. Het is dan ook een goed idee om vooraf prijzen van verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken. Dat doe je met onderstaande button. Je ziet in één oogopslag waar jij het minste betaalt en waar je de beste kwaliteit krijgt.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis en vrijblijvend

Laatste nieuws