Informatie en tips over zonnepanelen
Gratis en vrijblijvend
heckert solar

Heckert solar is een zonnepanelen producent die in Duitsland gevestigd is. We hebben voor jou wat technische zaken op een rij gezet. Ook keken we naar een aantal dingen waar je op let wanneer je zonnepanelen gaat aanschaffen.

Heckert Solar
Telefoonnummer +49-371-4585-680
Bezoekadres CARL-VON-BACH-STR. 11

Nu is hét moment om zonnepanelen te kopen! (6 redenen)

→ 1. De prijzen zijn nog NOOIT zo laag geweest. 2. De markt staat op zijn kop en is met 90% gekrompen. 3. Je zit in een uitstekende onderhandelingspositie (je krijgt zelfs gratis cadeau's zoals een tablet) 4. Vergelijk je het met belegggen, dan is dit het moment om te kopen wanneer niemand koopt. 5. Bespaar duizenden euro's door 4 offertes naast elkaar te leggen via onderstaande button. 6. Koop nu voordat de prijzen weer stijgen!

09116 CHEMNITZ (Duitsland)

Website https://www.heckertsolar.com/en/

Onder welk segment vallen de panelen

De panelen van Heckert Solar worden in Duitsland gemaakt. Dat heeft zo zijn consequenties. Een van de consequenties is dat het panelen zijn die in het hoog segment vallen. Je koopt zeer degelijk materiaal en daar hoort een prijs en een kwaliteit bij.

De voordelen van Heckert Solar

  • Gemaakt voor ons klimaat. De panelen van Heckert Solar worden in Duitsland gemaakt. Een zeer groot voordeel daarbij is dus dat het gaat om panelen die gemaakt zijn om zowel energie te maken van zonlicht als van gefilterd daglicht. Bij het ontwerp is dus rekening gehouden met onze weersomstandigheden.
  • Duitse degelijkheid. De panelen zijn van een Duitse Degelijkheid. Dat houdt in dat het panelen zijn die het Tüv keurmerk hebben. Deze panelen zijn gemaakt in een omgeving waarbij er niet alleen wordt gelet op de kwaliteit, maar ook bijvoorbeeld op de arbeidsomstandigheden van het personeel.

De kosten van de panelen

Wanneer je deze panelen wil gaan kopen zal je eraan moeten denken dat je eerst een prijsopgave opvraagt. Het heeft geen zin om met prijzen te gaan strooien aangezien iedere situatie en ieder huis weer anders is. Dat weten leveranciers van zonnepanelen ook. Je krijgt dus een prijsopgave die bestaat uit de prijs van de panelen, de omvormer, het installatiemateriaal en het bevestigingsmateriaal in jouw situatie.

Voorbeeld zonnepanelen Heckert Solar

Heckert Solar 325 Wp Full Black

Waar koop je de panelen

Deze panelen koop je bij een aantal installateurs die zaken doen met deze producent. De installateur zal de panelen bij het bedrijf zelf, bij de importeur of via de vakhandel kopen samen met de omvormer en de overige materialen. Houd er rekening mee dat niet iedere installateur zaken doet met alle leveranciers.

De temperatuur coëfficiënt van de panelen

  • Pmax: -0,40%/K
  • Isc: 0,05%/K
  • Voc -0,31%/K

De productgarantie en de vermogensgarantie van deze panelen

De productgarantie is standaard gesteld op 11 jaar. Je kan ervoor kiezen om deze garantie te laten verlengen. In dat geval laat je de garantie verlengen tot 15 of 20 jaar. Die garantie krijg je wanneer je de installatie laat installeren door een gecertificeerd installateur, en laat onderhouden door een gecertificeerd onderhoudsmonteur.

De vermogensgarantie is gesteld op 25 jaar. Daarbij moet je er rekening mee houden dat de panelen in het eerste jaar een terugval in rendement kennen van iets meer dan 2 procent. Daarna loopt de opbrengst verder terug tot ongeveer 80 procent na 25 jaar.

De tolerantie van de panelen

De tolerantie van de panelen is 0/4,99 Wp.

Welke Tier groep is het

Het gaat om een familiebedrijf. Het bedrijf heeft een Tier 1 groep.

Welk rendement leveren de panelen op

De panelen van dit bedrijf leveren een rendement wat ligt tussen 301 en 325 Wp. Het gaat dus om panelen waarbij je een klein tot middelgroot dak nodig hebt om je hele huis te kunnen voorzien van zonne-energie. Je verdient de installatie in ongeveer 8 a 9 jaar terug.

Eerst offertes en dan investeren

Voordat je investeert in zonnepanelen vraag je eerst offertes op. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt dan direct meerdere vrijblijvende offertes die je naast elkaar legt. Je vergelijkt ze op deze punten:

  • De kosten van het materiaal. Het gaat in dat geval om de kosten van de zonnepanelen maar ook om de omvormer. Verder gaat het om de kosten van het installatiemateriaal en de zaken die voor de bevestiging nodig zijn.
  • De kosten van het plaatsen. Je moet alleen de tarieven van gecertificeerde installateurs vergelijken.
  • Kijk naar installateurs uit jouw eigen regio. Dat scheelt een hoop reiskosten en daarnaast kan een dergelijke installateur sneller bij jou zijn, wat jou ook voordeel oplevert.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis en vrijblijvend

Laatste nieuws