Informatie en tips over zonnepanelen
Gratis en vrijblijvend
hanover solar

Wanneer het gaat om zonnepanelen kom je er al snel achter dat je deze op behoorlijk wat plekken kunt kopen. Je kan ervoor zonnepanelen kopen uit een Aziatisch land maar ook vanuit Europa. De zonnepanelen vanuit Azië hebben als groot voordeel dat ze betaalbaar zijn en daarnaast zijn het technologische hoogstandjes. De panelen hebben dan echter vaak als nadeel dat de arbeidsomstandigheden tijdens de productie niet bepaald optimaal zijn te noemen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat panelen uit Aziatische landen soms van een bedenkelijke kwaliteit zijn waardoor je geen garantie krijgt dat ze erg lang zullen meegaan. De panelen uit het Europese continent zijn een stuk degelijker en onder betere omstandigheden gemaakt. De technologie laat daarentegen nogal eens te wensen over. Wie zonnepanelen van Hanover Solar gaat kopen komt er al snel achter dat dit een gouden greep is. De zonnepanelen hebben een kwaliteit van Europese maatstaven en daarnaast hebben ze een technologie van Aziatisch gehalte. Een goed systeem dus voor een veeleisende consument. We keken voor je naar een aantal eigenschappen van dit merk zonnepanelen en de materialen die men gebruikt om de panelen te vervaardigen.

Hanover Solar
Telefoonnummer +31 165 203 842
Bezoekadres Vierlinghweg 39A

Nu is hét moment om zonnepanelen te kopen! (6 redenen)

→ 1. De prijzen zijn nog NOOIT zo laag geweest. 2. De markt staat op zijn kop en is met 90% gekrompen. 3. Je zit in een uitstekende onderhandelingspositie (je krijgt zelfs gratis cadeau's zoals een tablet) 4. Vergelijk je het met belegggen, dan is dit het moment om te kopen wanneer niemand koopt. 5. Bespaar duizenden euro's door 4 offertes naast elkaar te leggen via onderstaande button. 6. Koop nu voordat de prijzen weer stijgen!

4612PN Bergen op Zoom

Website https://www.hanoversolar.de/?lang=nl

De materialen van Hanover Solar

Hanover Solar maakt gebruik van meerdere materialen en technieken bij het produceren van de zonnepanelen. We zullen ze voor je toelichten samen met de energie opbrengst per materiaal en techniek. Allereerst is daar de revolutie op het gebied van polykristallijn materiaal. Dit was aanvankelijk een materiaal wat enkel energie opwekte uit direct zonlicht. Dat is toch wel iets waar in Nederland wat minder van te vinden is en daarom onderging het polykristallijn materiaal een metamorfose. De panelen worden tegenwoordig na het persen semi gecontroleerd gekoeld. Dat heeft voor jou als voordeel dat ze een beperkt aantal naden in het materiaal hebben zitten. Daardoor wordt niet alleen het directe zonlicht maar ook een zeker mate het gefilterde daglicht omgezet in energie. Ze leveren een vermogen op tot 250 Wp, wat goed is voor huishoudens met een wat lager energieverbruik en voor grote daken en weilanden waar energie wordt opgewekt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van monokristallijn materiaal. Dit zijn zonnepanelen waarbij gewerkt wordt met silicium wat na het verhitten en persen volledig gecontroleerd is gekoeld. Deze panelen wekken niet alleen energie op uit volledig zonlicht maar ook uit volledig gefilterd daglicht doordat er geen naden in het materiaal zitten. Deze panelen zijn geschikt voor alle daken, mits er geen al te hoge temperatuur op het dak kan ontstaan. Dit zal er namelijk voor zorgen dat de zonnepanelen uit bescherming in een spaarstand terug springen.

Voorbeeld zonnepanelen Hanover Solar

De nieuwste glas op glas techniek

Een bepaald deel van de panelen van Hanover Solar wordt gemaakt in China. Daaronder vallen de glas op glas panelen waarmee zeer goede resultaten worden behaald. Deze panelen hebben als groot voordeel dat ze geen metalen drager hebben. Een metalen drager zal ervoor zorgen dat panelen bij al teveel warmte oververhit zullen raken. Glas op glas panelen zijn eigenlijk dubbelwandige zonnepanelen. Daarbij bestaat een zonnepaneel uit twee kanten waar energie wordt opgewekt. Daardoor kan de warmte prima weg trekken en wekken de panelen behoorlijk wat extra energie op. Dit zijn de krachtpatsers in het segment van Hanover Solar. De panelen kennen een vermogen van boven 350 Wp wat ze zeer geschikt maakt voor kleine daken maar ook voor intensief industrieel gebruik. Een prima investering dus wanneer je zonnepanelen met een goede kwaliteit voor een nette prijs wil gaan aanschaffen.

Een terugloop in het vermogen

Zonnepanelen zullen door de tijd heen een stuk minder energie gaan opleveren. Dat is niet iets wat merkgebonden is: het is een algemeen feit. Deze terugloop komt vooral doordat de panelen zullen verouderen. Doordat ze blootgesteld worden aan de elementen en bijvoorbeeld last hebben van beschadigingen door hagel en andere neerslag loopt het materiaal in kwaliteit terug. Een zonnepaneel zal na één jaar nog gemiddeld 97 a 98 procent van het oorspronkelijke vermogen hebben. Daarnaast zal een zonnepaneel een lineaire terugloop kennen in de opbrengst. Houd er rekening mee dat een zonnepaneel na 25 jaar nog 80 procent van het oorspronkelijke vermogen levert. Hier herken je de kwaliteit van Duitse panelen. De terugloop is minder heftig dan die van de goedkope Chinese technieken.

Jouw keurmerken en garanties

Ga je zonnepanelen kopen van het merk Hanover Solar dan is het goed om te weten dat er meerdere keurmerken bij horen. Zo heb je het keurmerk CE wat aangeeft dat de zonnepanelen voldoen aan de eisen die de Europese Unie eraan stelt. Deze eisen hebben betrekking op de veiligheid maar bijvoorbeeld ook op de kwaliteit. Daarnaast zijn er eisen die worden gesteld voor het TÜV keurmerk. Dit zijn eisen op het gebied van de arbeidsomstandigheden maar ook op het gebied van de processen die worden gevolgd bij de productie. Garanties krijg je ook bij deze zonnepanelen. De farieksgarantie op het product zelf bedraagt 12 jaar, wat aangeeft dat de fabrikant behoorlijk wat vertrouwen heeft in zijn eigen product. Verder is er een vermogensgarantie van 80 procent bij 25 jaar wat netjes is te noemen. Je geniet alleen van deze garanties wanneer je voor het plaatsen van jouw zonnepanelen een gecertificeerd installateur inschakelt. Deze zal jouw installatie goed geaard en geheel brandveilig installeren. Dat heeft als voordeel dat jij optimaal profiteert van de zon.

Vergelijken en daarna investeren

Voordat je gaat investeren in zonnepanelen is het goed om eerst prijzen te vergelijken. Dat doe je met onderstaande button. Je ziet gelijk welke installateurs uit jouw regio Hanover solar panelen leveren en de tarieven die men hanteert. Zo zoek je voor jouw installatieklus gemakkelijk de beste installateur uit.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis en vrijblijvend

Laatste nieuws