Informatie en tips over zonnepanelen
Gratis en vrijblijvend
eurener

Eurener zonnepanelen worden al sinds 1997 geproduceerd. Het is dan ook een van de pioniers op dit gebied. De panelen worden vaak gebruikt door installateurs bij huishoudens en bedrijven. We keken naar de voordelen en de kwaliteiten van deze zonnepanelen.

Eurener
Telefoonnummer +34 960 045 515
Bezoekadres Calle Colón, 1-23. 46004, Valencia. España.
Website https://eurenergroup.com/

Het segment waar de panelen onder vallen

Hoog segment. De panelen worden geleverd met een opbrengst van maximaal 320 Wp. Daarmee behoort het paneel tot het hogere segment. Doordat er geen goedkope Chinese kwaliteit wordt geleverd betaal je meer voor deze panelen.

Nu is hét moment om zonnepanelen te kopen! (6 redenen)

→ 1. De prijzen zijn nog NOOIT zo laag geweest. 2. De markt staat op zijn kop en is met 90% gekrompen. 3. Je zit in een uitstekende onderhandelingspositie (je krijgt zelfs gratis cadeau's zoals een tablet) 4. Vergelijk je het met belegggen, dan is dit het moment om te kopen wanneer niemand koopt. 5. Bespaar duizenden euro's door 4 offertes naast elkaar te leggen via onderstaande button. 6. Koop nu voordat de prijzen weer stijgen!

De voordelen van deze panelen

  • De panelen voldoen aan strenge Europese eisen. De zonnepanelen van Eurener worden binnen Europa geproduceerd en daardoor moet er aan strenge Europese eisen worden voldaan bij de productie. Die eisen hebben betrekking op onder andere de mate waarmee het milieu wordt belast, maar ook op de rechten van de arbeiders die de zonnepanelen moeten maken.
  • De panelen zijn gemaakt op Europees weer. Daar waar veel zonnepanelen worden gemaakt voor landen waar de zon overvloedig schijnt worden de panelen van Eurener gemaakt voor landen waar het ook vaak minder zonnig is. Gefilterd daglicht dus. Het zijn dan ook panelen die standaard een wat hogere opbrengst hebben.

De kosten van de panelen

De prijs van de Eurener panelen ligt rond wat je mag verwachten van monokristallijn panelen. Om de exacte prijs te vinden moet je het aan de installateur vragen. Feit is wel dat de panelen tussen de 230 en 250 euro per stuk kosten.

Waar te koop

Eurener panelen koop je via de installateur. De installateur haalt de panelen op zijn beurt bij de vakhandel, of via de importeur. Wanneer je specifiek deze panelen wil hebben moet je een installateur zoeken die ze plaatst. Let er bij de keuze van een installateur op dat je gebruik maakt van de diensten van een gecertificeerde installateur.

De temperatuur coëfficiënt

  • Isc: 0,039%/ graden Celsius
  • Uoc: -0,29% / graden Celsius
  • Pmax -0,42 % / graden Celsius

De productgarantie en de vermogensgarantie

Er wordt een productgarantie van 15 procent afgegeven. Dit is een hoge garantie die men afgeeft onder de voorwaarden dat er door een gecertificeerde installateur wordt geplaatst en onderhouden.

De vermogensgarantie van de panelen bedraagt 25 procent. Daarbij mag je er rekening mee houden dat de panelen per jaar een bepaald percentage zullen teruglopen in rendement.

De tolerantie van de Eurener panelen

De tolerantie van de Eurener panelen is +3 procent.

Tier klasse

Doordat de panelen al sinds behoorlijk wat jaren worden gemaakt en een bewezen stabiel rendement hebben vallen deze panelen onder de Tier 1 klasse. De panelen worden dan ook graag geïnstalleerd door installateurs die een voorkeur hebben voor kwaliteit van Europese bodem.

Het rendement van de panelen

De panelen van Eurener hebben een behoorlijk hoog rendement. Men werkt met monokristallijn panelen die een rendement tot 320 Wp hebben. Het gaat dan om zogeheten 60 cells zonnepanelen. Dat zorgt ervoor dat je de panelen in een termijn tussen de 8 en 10 jaar weer kan terugverdienen.

Offertes vergelijken

Je bespaart het snelste op de aanschaf van zonnepanelen door eerst offertes op te vragen. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt dan direct vrijblijvend meerdere offertes om naast elkaar te leggen. Vergelijk ze op de volgende punten:

  • De kosten van het gebruikte materiaal. Het gaat hier om de kosten van de zonnepanelen zelf maar ook om de kosten van de omvormer en bijvoorbeeld de montagematerialen.
  • De hoogte van het arbeidsloon. Vergelijk in dit geval alleen de tarieven van gecertificeerde installateurs met elkaar.
  • Controleer de kilometers die de installateur moet afleggen. Hij zal deze namelijk in de vorm van een kilometervergoeding in rekening brengen. Daarnaast zal de installateur een snellere service kunnen verlenen wanneer hij snel bij jou kan zijn.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis en vrijblijvend

Laatste nieuws