Informatie en tips over zonnepanelen
Gratis en vrijblijvend
eging pv

Eging pv is een merk dat een poosje op de zonne-energie markt zit.

Eging PV
Telefoonnummer 86-519-82585880
Bezoekadres No.18, Jinwu Road, Yaotang Town, Jintan District, Changzhou , Jiangsu ,China
Website https://www.egingpv.com/

Het segment waar de panelen onder vallen

De panelen vallen op dit moment onder het tier 1 segment. De panelen zijn van hogere kwaliteit dan gemiddelde panelen. Hierbij een quote van het bedrijf zelf.

Nu is hét moment om zonnepanelen te kopen! (6 redenen)

→ 1. De prijzen zijn nog NOOIT zo laag geweest. 2. De markt staat op zijn kop en is met 90% gekrompen. 3. Je zit in een uitstekende onderhandelingspositie (je krijgt zelfs gratis cadeau's zoals een tablet) 4. Vergelijk je het met belegggen, dan is dit het moment om te kopen wanneer niemand koopt. 5. Bespaar duizenden euro's door 4 offertes naast elkaar te leggen via onderstaande button. 6. Koop nu voordat de prijzen weer stijgen!

“EGing has been in the solar industry for almost 20 years and delivered lots of modules to Europe. Currently we are producing mono 5BB and 9BB high power modules with different choices of half cell, glass/glass, bifacial, 166mm cells, etc. EGing is back to European market again with fast expansion after anti-dumping was over in 2018.”

De kosten van de panelen

We hebben het hier over panelen die tegen een lagere prijs worden verhandeld. Hoewel je geen prijzen op het internet kan vinden mag je verwachten dat de panelen tussen 160 en 180 euro per stuk kosten. Je moet bij de aanschaf wel rekening houden met de aanschaf van een omvormer en installatie- en bevestigingsmateriaal.

Waar koop je de panelen

Deze panelen koop je via de installateur die dit merk voert. Je zal dus moeten zoeken naar een Nederlandse importeur die met deze panelen werkt. De installateur koopt de panelen via de importeur of via de vakhandel.

De temperatuur coëfficiënt van de panelen

  • Pmax: -0,43%/graden Celsius
  • Isc: 0,04%/graden Celsius
  • Voc: -0,325%/graden Celsius

De productgarantie en de vermogensgarantie van deze panelen

De productgarantie van de panelen is door de producent op 10 jaar gesteld. Die garantie krijg je onder de voorwaarde dat de panelen door een gecertificeerd installateur zijn geplaatst. Verder krijg je de garantie alleen wanneer je de panelen jaarlijs door een gecertificeerd monteur laat onderhouden.

De vermogensgarantie wordt niet genoemd. Deze ligt doorgaans op 25 jaar. Daarbij moet je in het eerste jaar rekening houden met een terugval in het vermogen die kan oplopen tot 3 %. Verder zal over de jaren daarna het vermogen verder lineair teruglopen tot ongeveer 80 procent aan het eind van het 25ste jaar.

De tolerantie van de panelen

De tolerantie van deze panelen is gesteld op 0~+3.

Welke Tier groep

De producten vielen in de Tier 1 groep op dit moment (was Tier 2). Dat heeft meer te maken met de zaken waar de producent aan voldeed dan met de kwaliteit van de panelen. Op dit moment is dit merk een ‘Tier 1 module ‘manufacturer from ingot to wafer, cell and module with 5.2GW annual capacity’.

Welk rendement

Het hoogst haalbare rendement met een paneel is 260 wp. Dat is gemiddeld voor een polykristallijn paneel. Je verdient een paneel van dit type terug in ongeveer 7 tot 8 jaar.

Vergelijk eerst offertes voor je koopt

Alvorens te investeren in zonnepanelen is het aan te raden eerst offertes op te vragen. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt gelijk vrijblijvend meerdere offertes die je vergelijkt. Dat levert je een direct voordeel op wat kan oplopen tot 30 procent. Vergelijk de offertes op deze punten:

  • Kijk naar de kosten van het materiaal. Het gaat dan om de kosten van de zonnepanelen zelf maar ook om de kosten van de omvormer en het installatie- en montagemateriaal.
  • Kijk naar de hoogte van het arbeidsloon. Vergelijk in dit geval alleen de tarieven van gecertificeerde installateurs.
  • Kijk naar de afstand die een installateur moet rijden. Kies alleen een installateur uit je eigen regio. Je betaalt minder kilometerkosten en daarnaast kan de installateur jou sneller helpen.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis en vrijblijvend

Laatste nieuws