Informatie en tips over zonnepanelen
Gratis en vrijblijvend
DMEGC

DMEGC is een leverancier die van oorsprong gespecialiseerd was in elektromagneten. Sinds een aantal jaren heeft men zich ook toegelegd op de productie van zonnepanelen. Het gaat hier om zonnepanelen die een goed vermogen hebben, en die voor Chinese normen een goede kwaliteit hebben. We keken naar een aantal product eigenschappen.

DMEGC Zonnepanelen
Telefoonnummer 015 369 3131
Bezoekadres Industrieweg 2, 2641 RM Pijnacker
Website https://www.dmegczonnepanelen.nl/

Het segment van de zonnepanelen

De zonnepanelen van DMEGC bevinden in het middensegment. Het zijn panelen die mooi zijn afgewerkt en die een gemiddeld rendement hebben. Er wordt gewerkt met all black panelen, wat aangeeft dat er men monokristallijn materiaal wordt gewerkt.

Nu is hét moment om zonnepanelen te kopen! (6 redenen)

→ 1. De prijzen zijn nog NOOIT zo laag geweest. 2. De markt staat op zijn kop en is met 90% gekrompen. 3. Je zit in een uitstekende onderhandelingspositie (je krijgt zelfs gratis cadeau's zoals een tablet) 4. Vergelijk je het met belegggen, dan is dit het moment om te kopen wanneer niemand koopt. 5. Bespaar duizenden euro's door 4 offertes naast elkaar te leggen via onderstaande button. 6. Koop nu voordat de prijzen weer stijgen!

De voordelen van de panelen

Een van de grootste voordelen is nog wel dat het panelen zijn van Chinese makelij. Dat houdt in dat het panelen zijn die prijstechnisch erg gunstig liggen. Men levert een goede kwaliteit wat ervoor zorgt dat de panelen een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben.

De kosten van de panelen

De panelen van dit merk worden niet in de particuliere handel verkocht. Je zal dus contact moeten opnemen met een installateur wanneer je deze panelen wil gaan bestellen. Houd er rekening mee dat je de panelen laat plaatsen door een gecertificeerd installateur. Alleen op die manier weet je zeker dat de panelen het maximale rendement behalen, en dat ze bovendien brandveilig geplaatst worden. De gemiddelde prijs voor een paneel met deze rendementen ligt tussen 200 en 300 euro per stuk.

Voorbeeld zonnepanelen DMEGC

Waar te koop

De panelen zijn niet in de normale winkel te koop. Installateurs halen ze bij de vakhandel. Wij kregen geen prijzen door van de zonnepanelen.

De temperatuur coëfficiënt

De temperatuur coëfficiënt Isc is +0,0591% / graden celsius.

De temperatuur coëfficiënt Voc is -0,3439% / graden Celsius.

De temperatuur coëfficiënt Pmax is -0,44% / graden Celsius.

Productgarantie en vermogensgarantie van de panelen

De panelen hebben een productgarantie van 10 jaar. Daarnaast hebben ze een vermogensgarantie die oploopt van 90 procent bij een levensduur van 10 jaar tot 80 procent bij een levensduur van 25 jaar.

De tolerantie van de panelen

De gegarandeerde power output is 0/+3 %.

Welke Tier klasse

De panelen van dit merk vallen onder de Tier1 klasse. Het zijn panelen waarvan het rendement gedurende de levensduur van 25 jaar streng wordt gecontroleerd.

Het rendement van de panelen

De panelen van dit merk komen met een rendement wat oploopt van 185 tot 210 Wp. Daarmee valt het onder de middenklasse van de panelen die er worden verkocht.

Offertes vergelijken

Voordat je zonnepanelen gaat kopen zal je altijd eerst offertes moeten vergelijken. Dat doe je aan de hand van de onderstaande button. Je krijgt gelijk meerdere vrijblijvende offertes die je naast elkaar kan leggen. Op die manier kom je tot de beste prijs voor jouw zonnepanelen. Vergelijk de panelen altijd op deze punten:

  • Vergelijk de kosten van de materialen. Het gaat dan niet alleen om de kosten van de materialen, maar ook om de kosten van de omvormer en het montagemateriaal. Dit zijn zaken die vaak apart op de offerte staan.
  • Vergelijk de kosten van het arbeidsloon. Het gaat dan om de tarieven van gecertificeerde installateurs die je met elkaar moet vergelijken.
  • Vergelijk de prijzen alleen als ze inclusief de BTW zijn weergegeven.
  • Vergelijk de kilometers die moeten worden afgelegd. Een installateur die uit jouw omgeving komt zal minder kilometerkosten in rekening brengen. Daarnaast is hij sneller tot jouw dienst.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis en vrijblijvend

Laatste nieuws