Informatie en tips over zonnepanelen
Gratis en vrijblijvend
csun

Csun is een merk zonnepanelen wat in Turkije wordt geproduceerd. Dat is een strategische zet geweest van de producenten om de eisen die aan Chinese import worden gesteld te omzeilen. We keken naar de eigenschappen van deze panelen. Daarnaast keken we naar de voordelen van de panelen.

CSun Solar
Telefoonnummer +86-25-52095678
Bezoekadres NO 6 shuge road,jiangning district.Nanjingcity,jiangsu provice.China
Website https://www.csunsolartech.com/

Het segment van de panelen

De panelen van Csun vallen onder het middensegment. Het gaat in dat geval om een combinatie van de opbrengst en de prijs van de panelen.

Nu is hét moment om zonnepanelen te kopen! (6 redenen)

→ 1. De prijzen zijn nog NOOIT zo laag geweest. 2. De markt staat op zijn kop en is met 90% gekrompen. 3. Je zit in een uitstekende onderhandelingspositie (je krijgt zelfs gratis cadeau's zoals een tablet) 4. Vergelijk je het met belegggen, dan is dit het moment om te kopen wanneer niemand koopt. 5. Bespaar duizenden euro's door 4 offertes naast elkaar te leggen via onderstaande button. 6. Koop nu voordat de prijzen weer stijgen!

De voordelen van Csun panelen:

  • Een Europese kwaliteit. De panelen van Csun hebben een Europese kwaliteit. Dat houdt in dat ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van duurzaamheid en de rechten van arbeiders die de panelen maken. Ook over de levensduur kunnen goede garanties worden gegeven.
  • Gemaakt voor het Europese klimaat. Dat houdt in dat de panelen geschikt zijn voor de grillige Europese weersomstandigheden. De panelen zijn niet alleen bestand tegen temperatuur maar bijvoorbeeld ook tegen zand.

De kosten van de panelen

Csun panelen worden verkocht tegen een bovengemiddelde prijs. Je betaalt per paneel. Het gaat daarbij om een prijs van gemiddeld 1500 euro per 5 panelen, wat neerkomt op 300 euro per paneel. Het gaat om Europese kwaliteit en daar betaal je voor.

Voorbeeld zonnepanelen Csun

csun

Waar schaf je de panelen aan

De panelen van Csun schaf je aan via de installateur. Deze koopt de panelen via de tussenhandel of bij de importeur. Het wordt altijd afgeraden om zonnepanelen zelf aan te schaffen en te plaatsen. Dit is omdat je in dat geval geen rechten kan ontlenen aan de garantie. De panelen zullen hoogstwaarschijnlijk niet het beoogde rendement behalen. Daarnaast is het in dat geval voor de hand liggend dat de panelen niet geheel brandveilig worden aangelegd.

De temperatuur coëfficiënt

  • Voltage Temperatuur Coëficiënt -0,292%/K
  • Current Temperatuur Coëfficiënt +0,045%/K
  • Power Temperatuur Coëfficiënt -0,408%/K

Welke Tier categorie

Door de tijd die het bedrijf al meegaat en het behaalde rendement door de jaren heen heeft dit product het Tier1 certificaat verdiend. Het wordt dan ook geplaatst door installateurs die graag een langere garantie op de panelen geven.

Het rendement van de panelen

De panelen van Csun hebben een rendement wat oploopt tot 235 a 265 Wp. Daarmee vallen ze onder de middenklasser op het gebied van rendement.

Offertes van installateurs ontvangen

Wil je ook zonnepanelen op je dak dan zal je eerst contact moeten zoeken met een installateur. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt dan direct vrijblijvend meerdere offertes om te vergelijken. Dat vergelijken doe je op de volgende punten:

  • Vergelijk de kosten van het materiaal. Onder het materiaal vallen niet alleen de zonnepanelen maar bijvoorbeeld ook de omvormer en de montagematerialen.
  • Vergelijk het arbeidsloon van de installateur. Denk er in dat geval aan dat je alleen de tarieven van gecertificeerde installateurs met elkaar vergelijkt.
  • Vergelijk voor de transparantie alleen de tarieven inclusief de BTW.
  • Wees selectief met de afstand die de installateur moet afleggen. Een installateur die een grote afstand moet afleggen naar jouw huis zal daar de kilometerkosten voor in rekening brengen. Daarnaast zal de installateur niet zo snel zijn met zijn dienstverlening als jij en hij graag zouden willen.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis en vrijblijvend

Laatste nieuws