Informatie en tips over zonnepanelen
Gratis en vrijblijvend
bauer

Bauer is een Duitse onderneming die zich richt op het produceren van zonnepanelen. Het is een bedrijf wat zonnepanelen maakt voor een redelijke prijs die geschikt zijn voor de brede consumentenmarkt. Het merk maakt panelen die vooral in één variant worden geleverd met een nette energieopbrengst. De panelen worden geleverd als ´white brand´ zonnepanelen bij de omvormers die men produceert. We keken voor je naar deze panelen van Bauer. Daarnaast keken we waar ze van zijn gemaakt en op welke daken deze panelen het beste tot hun recht komen.

Bauer
Telefoonnummer 085 080 5903 (Nederlands)
Bezoekadres Hinter d. Mühl 2, 55278 Selzen, Duitsland
Website https://bauersolar.nl/

De voordelen van Duitse makelij

Zonnepanelen die in Duitsland zijn gemaakt bieden jou als klant een behoorlijk aantal voordelen en zekerheden. Zo weet je zeker dat jouw zonnepanelen niet van een goedkope Aziatische kwaliteit zijn. De panelen van Aziatische kwaliteit mogen dan technisch wat voorlopen op de rest, vaak gaat het om een goedkope makelij waarbij de kwaliteit nog wel eens achterblijft. Panelen die in Duitsland worden gemaakt zijn van een aanmerkelijk betere kwaliteit. De panelen hebben als belangrijk voordeel dat ze onder eigen beheer worden gemaakt. Daarnaast moeten ze aan alle eisen voldoen die de Duitse overheid eraan stelt. Deze Tüv gepruft zonnepanelen voldoen dan ook aan de hoogste normen wanneer het aankomt op de veiligheid en de kwaliteit ervan. Jij weet zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Nu is hét moment om zonnepanelen te kopen! (6 redenen)

→ 1. De prijzen zijn nog NOOIT zo laag geweest. 2. De markt staat op zijn kop en is met 90% gekrompen. 3. Je zit in een uitstekende onderhandelingspositie (je krijgt zelfs gratis cadeau's zoals een tablet) 4. Vergelijk je het met belegggen, dan is dit het moment om te kopen wanneer niemand koopt. 5. Bespaar duizenden euro's door 4 offertes naast elkaar te leggen via onderstaande button. 6. Koop nu voordat de prijzen weer stijgen!

De prijs van een installatie met Bauer zonnepanelen

Wie op zoek gaat naar de prijs van Bauer zonnepanelen komt er al snel achter dat er weinig informatie over te vinden is. Wel kunnen we je vertellen dat het een merk is wat geen heel kostbaar prijskaartje kent. De zonnepanelen inclusief een betaalbare omvormer van het merk Solar Edge komen in totaal op een prijs die ergens rond de 4800 euro ligt. Het gaat hier dan om een prijskaartje van de totale installatie exclusief de installatiekosten. Je zal al met al gemiddeld 6500 euro kwijt zijn voor de zonnepanelen inclusief de installatie ervan.

Het materiaal van Bauer zonnepanelen

De zonnepanelen van Bauer zijn gemaakt van monokristallijn silicium. Dit is een materiaal wat als all black zonnepanelen wordt verkocht. Deze panelen zijn gemaakt van Silicium wat is verhit onder een zeer hoge temperatuur. Vervolgens is het tot platen geperst en gecontroleerd gekoeld. Daardoor is een naadloos geheel ontstaan. Monokristallijn materiaal is dan ook volledig uit één stuk. Dit biedt een hoop voordelen voor jou als gebruiker. Een belangrijk voordeel is dat je energie kan opwekken uit zowel volle zon als uit gefilterd daglicht. Dat wil zeggen dat de panelen van zonsopgang tot zonsondergang energie opleveren. Dit in tegenstelling tot panelen van polykristallijn silicium die enkel van de volle zon en mogelijk een deel gefilterd daglicht energie kunnen maken.

Krachtige panelen

De panelen van Bauer zijn krachtig en door de duurzame degelijke makelij kennen ze goede testresultaten. Zonnepanelen zullen gemiddeld in het eerste levensjaar al een behoorlijke terugval kennen. Over de hele looptijd heen kan er wel tot 25 procent van het totale vermogen verloren gaan. Bij de panelen van Bauer is dit een stuk minder. De panelen van Bauer zullen na 20 jaar nog 80 procent van het originele vermogen leveren. Na 10 jaar heb je een vermogen van 90 procent. Dit is een voordeel wanneer je de panelen vergelijkt met goedkope Chinese makelij. Deze panelen kennen een sterkere terugval van het originele vermogen. De panelen kennen een origineel vermogen van 280 Wp. Dit staat voor het aantal Watt wat één paneel per jaar kan leveren. Door te kijken naar je energieverbruik weet je hoeveel zonnepanelen van dit type en merk je nodig hebt om jouw hele huishouden van energie te kunnen voorzien.

Een goede garantie

Een producent moet vertrouwen in zijn producten hebben en bij Bauer is dit zeker het geval. De zonnepanelen komen met een garantie van 15 jaar. Dat is in jouw voordeel aangezien je dan een garantie hebt op productiefouten. Ook wanneer panelen onverhoopt minder goed functioneren heb je een garantie mits ze door een gecertificeerd installateur zijn geplaatst.

Keurmerken van Bauer zonnepanelen

De zonnepanelen van Bauer hebben in elk geval 2 keurmerken. Daarbij gaat het in eerste instantie om het CE keurmerk. Dit is een keurmerk wat aangeeft dat de zonnepanelen voldoen aan de eisen die de Europese Unie eraan stelt. Daarbij gaat het om eisen op het gebied van productveiligheid en kwaliteit. Verder hebben de zonnepanelen het TÜV keurmerk. Dit geeft aan dat ze voldoen aan de strengere eisen van de Duitse overheid. Dit keurmerk kijkt ook naar het productieproces en de voorwaarden die daaraan verbonden zijn. Je koopt dus kwaliteit, in alle opzichten.

Subsidies op zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een behoorlijk investering. Het is dan ook goed om te weten of je er geld voor terug krijgt van de overheid. De overheid wil wel dat je in zonnepanelen investeert maar geeft geen subsidie op de aanschaf. Wel kan je na aanschaf je zonnepanelen registreren bij de belastingdienst. Je wordt dan een ondernemer voor de belastingdienst wat inhoudt dat je de BTW mag verrekenen. Je betaalt dus al met al 21 procent minder. Verder zijn er een aantal gemeenten die wel subsidie geven om de klimaatdoelstellingen te halen. Je kan vragen bij jouw gemeente of men een dergelijke subsidie verstrekt.

Ga niet teveel betalen

Voor zonnepanelen betaalt niemand graag teveel. Dat is de reden waarom het goed is om vooraf offertes op te vragen. Dat doe je met onderstaande button. Zodoende ontvang je een aantal prijsopgaven om te vergelijken. Jouw voordeel kan daardoor behoorlijk oplopen.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis en vrijblijvend

Laatste nieuws