Zonnepanelen Breukelen

Zonnepanelen BreukelenWonen in Breukelen betekent dat je mooi landelijk woont. De zon schijnt geregeld en dat levert jou een hoop energie op. Letterlijk want wie slim is laat zonnepanelen installeren. We keken voor jou naar zonnepanelen in Breukelen. Je kan ze beter in je eigen regio kopen is gebleken en wij keken naar hoe dat komt.

De prijs van zonnepanelen uitgelegd

*Tip:
→ Zonnepanelen kopen in Breukelen? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van zonnepaneel bedrijven in de regio van Breukelen.

Koop je een installatie met zonnepanelen dan moet je aanvankelijk flink wat neertellen. We keken voor je naar de verklaring hiervan.

  • Jij betaalt voor het materiaal. De materialen van zonnepanelen zijn een behoorlijk deel van de prijs. Je betaalt vooral voor de zonnepanelen zelf maar ook voor de omvormer. De materialen voor het plaatsen van de zonnepanelen tellen eveneens mee.
  • Jij betaalt voor de huur van materieel. Een installateur moet een bouwsteiger of hoge ladder huren om op jouw dak te komen. Daarnaast moet hij doorgaans een bouwlift huren om de zonnepanelen op je dak te krijgen. Jij betaalt die posten in de vorm van materieel.
  • Jij betaalt voor het vervoer. De kilometers die een leverancier moet afleggen kosten flink wat. Jij betaalt de kilometerkosten.
  • Jij betaalt voor de BTW. De BTW is een post die je naderhand weer kan terug vorderen bij de overheid. Je betaalt wel vooruit.
  • Jij betaalt voor het arbeidsloon. Het werk wat in de installatie gaat zitten zoals het plaatsen maar ook de schouw vooraf betaal je in de post arbeidsloon.

De kosten van zonnepanelen in Breukelen

We vroegen meerdere leveranciers uit de regio Breukelen naar hun prijzen. Men stuurde ons de volgende informatie toe:

Wat voor materiaal wordt er voor de zonnepanelen gebruikt Wat is het vermogen van de zonnepanelen Wat zit er in het pakket wat je koopt Wat is de prijs van het pakket
Glas; traditionele panelen Tot 225 Wp 10 zonnepanelen en een omvormer. Exclusief bevestigingsmateriaal en arbeidsloon 4150 euro
Silicium; polykristallijne panelen Tot 275 Wp 10 zonnepanelen en een omvormer. Exclusief bevestigingsmateriaal en arbeidsloon 5350 euro
Silicium; monokristallijne panelen Tot 400 Wp 10 zonnepanelen en een omvormer. Exclusief bevestigingsmateriaal en arbeidsloon 6450 euro

 

Waarom een specialist in de regio Breukelen inhuren

Voor zonnepanelen schakel je het beste een lokale leverancier in. Dat doe je vooral om de volgende redenen:
Een specialist uit Breukelen weet waar de voordelen liggen. De plaatselijke specialist weet alles over subsidies waarmee jij de kosten binnen de perken kan houden.
Een specialist uit Breukelen is snel ter plekke. Bij het verrichten van de schouw maar ook bij het plaatsen en het eventueel leveren van nazorg is de plaatselijke leverancier snel ter plekke.

Is er subsidie in de gemeente Breukelen voor zonnepanelen

We informeerden voor je naar de subsidie of steun bij zonnepanelen in Breukelen. We kregen de volgende informatie.

De BTW terugvorderen die je hebt betaald

De BTW die je hebt betaald voor je zonnepanelen kan je gemakkelijk terugvorderen op de volgende manier:
Ga naar deze link en registreer je.
Je ontvangt een bevestiging van de belastingdienst.
Vorder als ondernemer je BTW terug.

Let op deze keurmerken

Bij zonnepanelen let je altijd op de nu volgende keurmerken:
Het keurmerk van de Europese Unie. Je vindt het logo CE terug op zonnepanelen die voldoen aan de eisen die de EU eraan stelt.
Het Duitse keurmerk. Dit is het logo Tüv. Het zonnepaneel voldoet aan de strengste eisen.
Het zonnekeur keurmerk. Dit wordt alleen afgegeven aan leveranciers die aan de strengste eisen voldoen en gecertificeerd zijn.

Een specialist inhuren; let hierop

Ga je een specialist inhuren dan moet je hiermee goed oppassen
Zoek het niet te ver. Een specialist zal altijd naar jouw huis moeten komen voor de aflevering, montage en nazorg op je zonnepanelen. Zoek een leverancier die niet te ver van je huis af zit.
Pas op met stuntprijzen. Je kan zomaar met verouderde zonnepanelen zitten die een veel te laag vermogen hebben. Houd je energie behoefte goed in de gaten bij de aanschaf.

Jouw terugverdientijd bij zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering die je gemakkelijk kan terugverdienen. Hoe lang je daar over doet hangt af van de volgende zaken:
De prijs van de zonnepanelen. Dure panelen verdien je nu eenmaal wat langzamer terug.
Het vermogen van de zonnepanelen. Een zonnepaneel wat minder energie opwekt verdien je langzamer terug.

Een checklist bij zonnepanelen

  • Kijk naar je meter. Een slimme meter is een must bij zonnepanelen. Controleer dit voor je een installatie aanschaft.
  • Kijk naar je verbruik. Stem het vermogen van je meter altijd af op je energieverbruik.

Praktisch besparen

Je bespaart heel gemakkelijk op je zonnepanelen met deze tips:
De kracht van samen. Door met een grotere groep zonnepanelen te kopen kan je flink besparen.
Vergelijk de prijzen. Kijk eerst naar de prijzen van zonnepanelen voor je ze aanschaft.

Kwaliteit van vakmannen vergelijken in Breukelen

Kijk eerst naar de diverse offertes die je ontvangt als je deze button aanklikt. Zo vergelijk je kwaliteit en prijzen in één avond waarna je een goede beslissing kan nemen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30%!