Zonnepanelen Beverwijk

Zonnepanelen BeverwijkZonnepanelen zijn het middel van de toekomst om groene stroom op te wekken. Ook in Beverwijk zie je ze op steeds meer dagen verschijnen. Wanneer jouw dak wel wat zonnekracht kan gebruiken doe je er goed aan om onderstaande informatie door te lezen. Op die manier weet jij wat je mogelijkheden zijn in Beverwijk en waar je op moet letten.

Jouw zonnepanelen mogen wat kosten

*Tip:
→ Zonnepanelen kopen in Beverwijk? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van zonnepaneel bedrijven in de regio van Beverwijk.

De zonnepanelen die jij gaat aanschaffen kosten flink wat. We keken voor jou waar de prijs uit bestaat.
Het materiaal wat benodigd is. De zonnepanelen zelf vallen hier uiteraard onder. Ook het bevestigingsmateriaal en eventuele stellages en de omvormer vallen onder de post materiaal.
Het materieel wat nodig is. Hier onder verstaan we de bouwsteiger die nodig is voor de plaatsing, de hoge ladder en bijvoorbeeld een lift om de zonnepanelen op je dak te krijgen. Deze zaken worden ter plekke gehuurd en de kosten brengt men bij jou in rekening.
De BTW die je betaalt. Dit is 21 procent van het totale bedrag. Deze kosten kan je terugvorderen.
Het arbeidsloon wat je betaalt. Dit zijn de kosten die worden gemaakt voor de schouw en het plaatsen van de zonnepanelen.
De kilometers. Dit zijn de reiskosten om bij jou te komen. Een leverancier uit Beverwijk pakt dan ook altijd goedkoper uit.

De prijs die je betaalt voor je zonnepanelen

We vroegen aan leveranciers uit Beverwijk wat voor prijzen men berekent. We hebben de onderstaande bedragen berekend.

Welk materiaal Wat is het piekvermogen Wat zit er bij het pakket in Pakket
Traditionele panelen van glas Tot 225 Wp 10 zonnepanelen en een omvormer 4000 euro
Zonnepanelen van silicium polykristallijn Tot 300 Wp 10 zonnepanelen en een omvormer 5250 euro
Zonnepanelen van silicium monokristallijn Tot 400 Wp 10 zonnepanelen en een omvormer 6500 euro

 

Waarom jij een leverancier uit Beverwijk zou moeten inhuren

Het beste kies je voor een lokale leverancier uit Beverwijk. Dat doe je om onderstaande redenen:
Een leverancier uit Beverwijk kent jouw dak. Een leverancier uit Beverwijk is bekend met de huizen ter plekke en de ligging ervan.
Een leverancier uit Beverwijk is snel. Hij zal snel een schouw kunnen komen doen en ook het plaatsen van zonnepanelen kan op een korte termijn.

Subsidie voor jou in Beverwijk

Laat je zonnepanelen plaatsen dan is er een aantal zaken waarbij je een beroep kan doen op de gemeente. Je kijkt daarvoor op onderstaande link.

Meer voordeel voor jou wanneer je zonenpanelen koopt

Een groot voordeel bij de aanschaf van zonnepanelen is dat je de BTW kan terugvorderen. Dat doe je op de volgende manier:
Ga naar de site van de belastingdienst en registreer je voor de BTW als ondernemer:
Je ontvangt een bevestiging van de belastingdienst.2
Je vordert als ondernemer de BTW terug.

De keurmerken die je moet controleren

De zonnepanelen die je in Beverwijk koopt moeten voorzien zijn van bepaalde keurmerken. We hebben ze voor je op een rij gezet.
Het keurmerk van de Europese Unie. Dit keurmerk is CE. Je koopt zonnepanelen die voldoen aan de eisen die de Europese unie eraan stelt.
Het Duitse keurmerk. Duitsland heeft extra strenge eisen. Wanneer je Tüv ziet staan op de zonnepanelen weet je dat je met topkwaliteit te maken hebt.
Zonnekeur voor de installateur. Zonnekeur is het keurmerk wat aangeeft dat de installateur gecertificeerd is.

Trap niet in deze valkuilen

Bij het inschakelen van een specialist uit Beverwijk kan er wat mis gaan. Voorkom deze valkuilen:
Je vermogen blijkt te laag. De zonnepanelen op je dak moeten het juiste vermogen hebben. Ga niet uit spaarzaamheid voor een te laag vermogen.
Een leverancier reist te ver. Een leverancier van een andere hoek van het land is niet goedkoper; hij zal de kilometerkosten in rekening brengen.

Jouw terugverdientijd verklaard

Je verdient je investering weer terug. De terugverdientijd hangt af van de volgende zaken:
Het rendement van de zonnepanelen. Hoeveel meer stroom je bespaart, hoe sneller je jouw zonnepaneel terugverdient.
De prijs van de zonnepanelen. Aan een hoog rendement hangt een prijskaartje. Dit is mede bepalend voor de terugverdientijd.

Check deze punten voor je zonnepanelen koopt

Ga je zonnepanelen aanschaffen dan kijk je ook hier naar:

  • Is jouw meter geschikt. Je moet een zogeheten slimme meter in huis hebben voordat je zonnepanelen kan aanschaffen. Je ziet hoeveel je extra afnam en wat je terug leverde.
  • Vraag de BTW terug. Ook wanneer je geen ondernemer ben kan je als particulier de BTW terugvorderen volgens bovengenoemde stappen.

Slim besparen met deze tips

Sluit je aan bij een grote groep. Op die manier bespaar je flink op de kosten van je zonnepanelen.
Vergelijk prijzen.

Kwaliteit vakmannen uit Beverwijk vergelijken

Je vergelijkt heel gemakkelijk vakmannen uit Beverwijk door eerst offertes te vergelijken. Dat doe je met deze button. Door te kijken naar de punten waaruit de prijs bestaat kan je besparen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30%!