Coolblue zonnepanelen

In Nederland zijn er ongeveer 1600 installateurs van zonnepanelen actief, zowel met een landelijk- als een regionaal werkgebied. Het kan lastig zijn om daar een de beste tussen de vinden en deze keuze is wel belangrijk. De installateur bepaalt onder andere hoeveel je zonnepanelen gaan kosten, welke zonnepanelen je krijgt, hoe snel deze worden geplaatst en welke garantieregelingen je ontvangt. Het is dus belangrijk dat je hier goed over nadenkt. Coolblue is een groot e-commercebedrijf dat recentelijk ook besloten heeft om zonnepanelen aan te bieden, inclusief een installatieservice met een glimlach.

Administratieve gegevens Coolblue

De onderstaande tabel geeft je alle belangrijke adres- en basisgegevens over Coolblue.

Coolblue

Adresgegevens Coolblue hoofdkantoor

Weena 664

3012 CN Rotterdam

Telefoonnummer Klantenservice: +31 10 798 8999

Zonepanelen adviseurs: +31 10 742 1450

WhatsApp +31 6 334 5030
E-mail adres zonnepanelen@coolblue.nl
Website https://zonnepanelen.coolblue.nl/
Werkgebied Landelijk
Wanneer opgericht 1999
Aantal medewerkers 3000
Aangesloten bij SGZE? Nee

De voordelen van Coolblue

Coolblue is niet alleen een installateur van zonnepanelen. Het is een winkel waarbij je allerlei elektronische producten kunt kopen en dat online zowel als in één van de 8 winkelpanden. Daarom lijkt Coolblue misschien niet een logische keuze voor zonnepanelen. Toch hebben ze op dat gebied enkele belangrijke voordelen aan te bieden.

  • Je krijgt bij Coolblue persoonlijk advies. Er wordt online geen informatie gegeven over het soort zonnepanelen dat Coolblue verkoopt en over de prijzen en dat geeft aan dat je bij hen advies op maat krijgt. Jullie bespreken samen wat de beste installatie voor je is en dat persoonlijk.
  • De installatie van de zonnepanelen wordt door het installatieteam van Coolblue zelf gedaan. Dit gebeurt binnen 1 dag. Ze kunnen ook een extra groep aanmaken in je meterkast en de zonnepanelen direct in werking zetten.
  • Nadat de installatie is afgerond kun je bij Coolblue nog steeds terecht voor advies over rendement, het terugvragen van de btw en het onderhoud van je panelen.
  • Coolblue heeft haar eigen zonnepanelen op het dak van het magazijn in Tilburg geplaatst. Deze zonnepanelen geven stroom aan het magazijn, de winkels en CoolblueFietst.

Een landelijke installateur

Coolblue is een landelijke installateur van zonnepanelen. Dat heeft voordelen, want landelijke installateurs werken op grote schaal. De kans is groot dat je dan een zee ervaren installatieteam krijgt dat wordt ondersteund door een sterk team achter de schermen. Ze kopen de zonnepanelen niet in op vraag maar in bulk en dat houdt in dat ze veilig en goed ingepakt getransporteerd kunnen worden. Een nadeel van een landelijke installateur is dat je soms veel voorrijkosten moet betalen, omdat ze soms erg ver moeten rijden. Coolblue geeft hier zelf geen informatie over.

Wat onderscheidt Coolblue van de rest?

Het imago van Coolblue is compleet anders dan dat van andere zonnepanelen installateurs. Je kent het bedrijf misschien wel van de webwinkel. Coolblue is opgericht door studenten en hanteren nog steeds dezelfde positieve en joviale aanpak. Daarbij is het ook een modern bedrijf waarbij het belangrijkste is dat iedereen lacht en vrolijk is en met een glimlach op het werk verschijnt. Het hoofdkantoor in Rotterdam is dan ook nauwelijks een kantoor te noemen, maar het is een inspirerende plek waar werk wordt afgewisseld met de mogelijkheid om te relaxen. Dit zie je ook teug in de diensten die worden aangeboden met betrekking tot de zonnepanelen. Deze is licht, open en bijzonder positief, net als de website en het andere marketingmateriaal.

De specialismen van Coolblue

Zoals al eerder gezegd is Coolblue niet alleen een installateur van zonnepanelen en dit is eigenlijk maar een klein gedeelte van wat ze doen. Naast zonnepanelen verkopen ze dan ook geen andere energiebesparende maatregelen zoals warmtepompen of zonneboilers. Het specialisme van Coolblue is het verkopen van elektronische apparaten. Wat betreft de zonnepanelen ontvang je een volledige ontzorging. Zo kun je de gehele installatie laten samenstellen, komen ze de zonnepanelen en omvormer plaatsen en aansluiten op de groepenkast en zetten ze de zonnepanelen in werking.

Werken bij Coolblue

Coolblue heeft een aantal vacatures waarop je kunt solliciteren en deze zijn landelijk verspreid. Zoek je onder zonnepanelen, dan kun je alle kanten op en kun je installateur, voorman, werkvoorbereider, accountmanager of teamleider worden. Werken bij Coolblue is verre van saai te noemen, omdat ze bekend staan om de goede werksfeer, maandelijkse borrels, leuke teamactiviteiten en een geweldig kantoor in Rotterdam. Daarnaast krijg je een vast salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en heb je toegang tot trainingen in de Studiefabriek om jezelf verder te ontwikkelen. Bij Coolblue staan ze altijd open voor ideeën en initiatieven en is het belangrijk dat deze positieve en energieke sfeer jou inspireert en aanzet tot het leveren van goed werk.

Vergelijk offertes

Een goede leverancier voor jouw zonnepanelen kun je alleen vinden als je meerdere opties met elkaar vergelijkt. Coolblue is hier slechts één van en er zijn in Nederland meer dan 1500 bedrijven die jou graag willen helpen. Ga daarom nu naar onze vergelijkingstool en vraag bij een aantal installateurs tegelijkertijd offertes op. Zo kun je geld besparen op je aankoop en weet je zeker dat je de juiste beslissing maakt.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.